На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Коментарі / Коментарі

Росія знайшла спосіб страхувати танкери з нафтою

Версия для печати Версия для печати
24.06.2022 

Iндія активно допомагає РФ обходити санкції Заходу.

Iндія, яка не підтримує санкції проти Росії, почала проводити сертифікацію безпеки для десятків суден, що керовані дубайською дочірньою компанією російської судноплавної групи "Совкомфлот". Таке страхування дозволяє експортувати нафту в Iндію і не тільки, пише enkorr з посиланням на Reuters.

Уточняється, що сертифікація Iндійським регістром судноплавства (IRClass), однією з провідних класифікаційних компаній у світі, забезпечує останню ланку в ланцюжку оформлення документів – після страхового покриття – необхідну підтримку танкерного флоту "Совкомфлот" на плаву і доставки російської сирої нафти у інші країни.

Дані, зібрані з веб-сайту IRClass, показують, що компанія сертифікувала понад 80 суден "Совкомфлоту".

Джерело в індійському судноплавстві, знайоме з процесом сертифікації, повідомило, що більшість судів "Совкомфлоту" наразі перейшли на IRClass через дубайську філію.

Повідомлялось, що світові ціни на нафту, деревину, зерно та олії почали падати. Почали дешевшати важливі для Росії експортні товари. Для країн Заходу саме вони входили до основних драйверів інфляції. Боротьба з нею почала приносити перші плоди.

Для Росії, у свою чергу, все це може обернутися дуже відчутними фінансовими втратами, адже в умовах західних санкцій та майбутнього наприкінці року введення в ЄС ембарго на російську нафту доводиться її продавати Iндії, Китаю та іншим країнам з великою знижкою. До того ж падіння цін на нафту зазвичай спричиняє і здешевлення природного газу.

Источник:  ZN.UA
URL статьи:  https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/hrupa-jermaka-makfola-proponuje-vvesti-blokuvalni-sanktsiji-proti-vsoho-finansovoho-sektoru-rosiji.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес