На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Як змінився ринок ОСЦПВ за період війни


13.02.2024 

7 лютого в IQ бізнес-центрі відбулася міжнародна конференція "Digitalization Banking: the next stage 2024", де Моторне (Транспортне) страхове бюро України виступало учасником панельної дискусії про основні зміни на ринку автотранспортного страхування за період повномасштабного вторгнення.

На заході генеральний директор МТСБУ Олександр Берназюк поділився основними аспектами роботи ринку ОСПЦВ у воєнний період, надав інформацію щодо ключових змін на ринку автоцивілки та зазначив основні виклики, які постали перед страховими компаніями в цей період.

Основні моменти, які встигли обговорити під час панельної дискусії:

Законодавчі ініціативи внесуть багато оновлень в роботі страхових компаній:

"Для МТСБУ забезпечення кібербезпеки та кіберзахисту є одним із головних пріоритетів щодо забезпечення сталого функціонування єдиної централізованої бази даних, інших сервісів, які адмініструються Бюро та є вкрай важливим для належної роботи ринку в цілому. Через це, у 2024 році вже впроваджуються системи контролю, моніторингу та раннього реагування на кіберзагрози всередині Бюро, оновлюються та розробляються відповідні процедури політики інформаційної безпеки, проводиться навчання працівників у сфері кібергігієни та кібербезпеки".

Источник:  МТСБУ
URL новости:  https://mtsbu.ua/news/post/generalnij-direktor-mtsbu-oleksandr-bernazyuk-zaznachiv-yak-zminivsya-rinok-oscpv-za-period-vijni-ta-pererahuvav-osnovni-vikliki-v-podalshij-roboti-strahovikiv

«« Вернуться на первую страницу раздела