На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини автоцивілки / Новини автоцивілки

НБУ спільно з МТСБУ запускає челендж для викладачів автошкіл

Версия для печати Версия для печати
29.08.2024 

НБУ та МТСБУ запускають челендж #ЗнайСвоїПрава_Страхування для викладачів автошкіл, який спрямований на підвищення рівня обізнаності щодо автострахування та адаптації до нових законодавчих змін.

Як проходитиме челендж?

  • Інтерактивні тренінги: Викладачі автошкіл матимуть можливість взяти участь у Zoom-тренінгах, де експерти Національного банку розкажуть про нововведення в законодавстві щодо "автоцивілки", яке набуде чинності з 1 січня 2025 року. Учасники отримають готові навчальні матеріали, які зможуть використовувати під час своїх занять.
  • Практичне навчання: Після тренінгу викладачі впроваджуватимуть отримані знання на практиці, проводячи заняття для своїх учнів. Ці заняття будуть спрямовані на роз'яснення нововведень і демонстрацію важливості полісу "автоцивілки" як ключового елемента захисту на дорозі.
  • Обмін досвідом: У рамках челенджу викладачі активно ділитимуться своїми успіхами та досвідом у соціальних мережах, створюючи спільноту професіоналів, які прагнуть зробити дороги безпечнішими.
  • Завершення челенджу: По завершенню челенджу, викладачі підсумують свій досвід, подаючи звіти про проведені заняття. Найактивніші учасники отримають визнання та приємні сувеніри.

Цей челендж – це можливість для викладачів автошкіл не тільки оновити свої знання, а й зробити важливий внесок у безпеку на дорогах, готуючи майбутніх водіїв до нових викликів і вимог. Долучайтеся до ініціативи та разом ми зробимо дороги безпечнішими!

Джерело:  МТСБУ
URL новини:  https://mtsbu.ua/news/post/nbu-spilno-z-mtsbu-zapuskaye-iniciativu-dlya-vikladachiv-avtoshkil

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес