На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

МТСБУ виплатило 40,3 млн. грн. за водіїв, що не мали полісу "автоцивілки"


26.04.2016 

Протягом 2015 року МТСБУ здійснило 2,5 тис. гарантійних виплат на суму 54 млн. грн. Моторне Бюро належним чином, вчасно та в повному обсязі виконує гарантійні функції в сфері захисту потерпілих у ДТП.

Нагадуємо, що МТСБУ здійснює відшкодування потерпілим за:

У 2015 році за шкоду заподіяну в ДТП, особами, що не мали на момент ДТП полісу ОСЦПВ, Бюро виплатило 40,3 млн. грн за 1782 випадками. "У 2015 році кількість виплат за незастрахованих осіб збільшилась на 10%. Нагадуємо, що виплата МТСБУ відшкодування за винуватця, що на момент ДТП не мав полісу ОСЦПВ не звільняє його від обов'язку відшкодовувати завдану шкоду. За кожним таким випадком МТСБУ подає регресний позов до винуватця ДТП та стягує завдані збитки", – зауважив Володимир Шевченко, генеральний директор МТСБУ.

В результаті ДТП, де винуватцями стали представники пільгових категорій громадян МТСБУ здійснило 321 виплату на суму 5,8 млн.

Також в 2015 році МТСБУ розпочала виплати за боргами страховиків-банкротів. Зараз МТСБУ здійснює виплати за СК "Авіоніка", "Лафорт" та "Iнтретрансполіс". Всього у 2015 році здійснено 261 виплата за боргами страховиків банкрутів на суму 5 млн. грн. "Ми закликаємо клієнтів цих компаній звернутись до МТСБУ з заявою про відшкодування та отримати кошти, що заборгував страховик банкрут", – додав Володимир Шевченко.

Источник:  МТСБУ
URL новости:  http://www.mtsbu.ua/ua/presscenter/news/116663/

«« Вернуться на первую страницу раздела