На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини автоцивілки / Новини автоцивілки

Iнноваційний хаб МТСБУ розпочав відбір іншуртех-стартапів

Версия для печати Версия для печати
27.02.2020 

В листопаді 2019 р. МТСБУ анонсувало створення інноваційного хабу, що допомагатиме розвивати і просувати технологічні стартапи у галузі страхування і безпеки дорожнього руху. Для участі у роботі хаба стартапам було запропоновано надати до Бюро презентації проєктів для співпраці.

В МТСБУ організована експертна група, яка проводить аналіз запропонованих інноваційних рішень і сервісів. Експертна група приймає рішення щодо доцільності підтримки стартапу, встановлює механізми і шляхи підтримки (допомога в отриманні фінансування, медіапідтримка, організаційна підтримка тощо).

Перше засідання експертної групи відбулось 19 лютого 2020 р. Були розглянуті презентації трьох стартапів:

В ході засідання керівники запрошених стартапів презентували як вже працюючі і досить популярні рішення у сфері надання відкритих даних, діджиталізації дорожнього руху, страхування, так і нові ідеї, які можливо втілити і розвинути за підтримки МТСБУ.

Генеральний директор МТСБУ Володимир Шевченко підсумував результати засідання: "Ми зацікавлені пропозиціями, з якими ознайомились на зустрічі. Деякі з них, наприклад, створення мобільного застосунку "електронний європротокол", перспективні з точки зору доповнення роботи наявних сервісів Бюро. Веб-сервіс "електронний європротокол" має певні обмеження, властиві веб-інтерфейсам. Вони можуть бути подолані шляхом створення версії для мобільних пристроїв. Це розширить коло користувачів "електронного європротоколу" та підвищить зручність його використання.

Як надихаючий і соціально значущий ми оцінюємо проєкт стимулювання водіїв до безпечного водіння за рахунок запровадження диджитальных механік лояльності. Iгрова форма (рейтинги безпеки водіння, опція відслідковування покращення власної поведінки за кермом тощо), наявність системи приємних бонусів робить таку ідею дуже сучасною та затребуваною. Сподіваюсь, поєднання адміністративних методів контролю за дотриманням правил дорожнього руху з інноваційними мотивуючими підходами допоможе подолати тривожну ситуацію щодо зростання останнім часом кількості та наслідків ДТП в Україні.

Ми були приємно вражені рівнем запропонованих ідей, якістю підготованих презентацій, розумінням питань, що хвилюють українських автовласників.

Зараз переходимо до етапу детальної оцінки перспектив взаємодії та обговорення конкретних механізмів і умов співпраці. Чекаємо нові захоплюючі інноваційні пропозиції".

Источник:  МТСБУ
URL новости:  http://www.mtsbu.ua/ua/presscenter/news/157151/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес