На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Витрати на комплексний поліс автомобільного страхування у Великобританії скорочуються четвертий квартал поспіль


28.01.2021 

В останньому кварталі зафіксовано 6% зниження під впливом заходів на обмеження пересування, обумовлених коронавірусом.

Середня премія за комплексний поліс зараз становить 763 фунтів стерлінгів (1041,34 дол. США), згідно звіту на підставі даних з сайту-агрегатору Confused.com, складеного страховою консультаційною компанією Willis Towers Watson Plc.

Звіт показав, що зараз водії в середньому сплачують за страховку на 52 фунти менше, ніж 12 місяців тому, але темпи зниження сповільнюються. Водії у віці 71 року і старше, незалежно від їхнього віку, спостерігали найбільше щорічне зниження цін на поліси страхування.

"Перспективи на 2021 рік залишаються невизначеними", – зазначають експерти Willis Towers Watson. "Крім конкурентного тиску на ціну страхування через вплив COVID та перспективи набрання чинності правил справедливого ціноутворення FCA (Financial Conduct Authority), також існує багато інших проблем, що спостерігались протягом 2020 року, і які будуть вливати на страховиків в новому році".

У вересні 2020 р. FCA запропонував заборонити страховикам встановлювати ціни на поліси автострахування та житла для чинних клієнтів компаній вищі, ніж для нових споживачів.

«« Вернуться на первую страницу раздела