На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Корпоративні новини / Корпоративні новини

СК "РІДНА" оприлюднила топ-5 найбільших страхових виплат за 2023 рік

Версия для печати Версия для печати
05.02.2024 

СК "Рідна" підбила підсумки 2023 року стосовно страхових виплат.

Усього при настанні страхових випадків клієнтам, а також партнерам з перестрахування було виплачено майже 6,1 млн. грн. З них понад 1,35 припало на врегулювання п'ятьох страхових випадків.

Отже, ТОП-5 найбільших страхових виплат за 2023 рік:

  • Найбільшою виплатою СК "Рідна" за результатами року, що минув, стало відшкодування за договором туристичного страхування з опцією "активний відпочинок". Наша клієнтка травмувалася під час серфінгу на Балі. Надання комплексної медичної допомоги обійшлося у 378 тис. грн.
  • Найбільша виплата у сегменті добровільного страхування КАСКО – 285 тис. грн. Автопригода, в якій було пошкоджено застрахований автомобіль Toyota Yaris, трапилася у Києві, на парковці спортивного клубу. Водій, можливо, через брак досвіду, не впоралася з керуванням і допустила зіткнення з іншим автомобілем. Після цього не змогла вчасно загальмувати та зачепила стіну будівлі. На щастя, кермувальниця залишилася неушкодженою, а от автомобіль був значно пошкоджений.
  • 277 тис. грн. було сплачено за полісом туристичного страхування гірських мандрівників. СК "Рідна" компенсувала надання застрахованій альпіністці медичної допомоги та організацію вертолітної евакуації під час сходження на вершину Айленд-пік у Гімалаях.
  • Ще одна страхова виплата через випадок у горах на значну суму – 211 тис. грн. – була здійснена застрахованому альпіністу. Випадок трапився у Непалі, туристу стало зле під час сходження на Еверест. Асистуюча компанія оперативно забезпечила евакуацію у Луклу, а згодом транспортування та лікування нашого клієнта у лікарні Катманду.
  • Замикає ТОП-5 виплата на суму 190 тис. грн. Вона була сплачена за полісом добровільного страхування КАСКО. Її отримала власниця автомобіля Peugeot, значно ушкодженого у результаті зіткнення з іншими авто. У вантажівки відмовили гальма, через що вона зіштовхнулася з припаркованими автомобілями, серед яких був легковик нашої клієнтки.
Источник:  Рідна
URL новости:  https://sk-ridna.com.ua/sk-ridna-oprylyudnyla-top-5-najbilshyh-strahovyh-vyplat-za-2023-rik/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес