На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Утворено ?ніціативну групу з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Нацкомфінпослуг


03.04.2019 

Генеральний директор Асоціації "Страховий бізнес" Вячеслав Черняховський обраний до складу ініціативної групи з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Нацкомфінпослуг.

До складу ініціативної групи увійшло 8 представників (5 від інститутів громадянського суспільства та 3 від Нацкомфінпослуг). ?ніціативну групу утворено для забезпечення проведення організаційних заходів з підготовки установчих зборів для формування нового складу Громадської ради при Нацкомфінпослуг.

З метою публічного доступу та відкритості засідань ?ніціативної групи прийняті рішення будуть розміщуватися на офіційному веб-сайті Нацкомфінпослуг.

"Дякую колегам за довіру. На прикладі минулого року ми переконались, що громадські ради при державних установах можуть мати реальний вплив на прийняття важливих рішень, та сприяти професійності та зваженості держаної політики", – прокоментував Вячеслав Черняховський.

«« Вернуться на первую страницу раздела