На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Страховики-учасники Асоціації "Страховий бізнес" увійшли до складу керівних органів МТСБУ


11.04.2019 

9 квітня 2019 р. загальні Збори МТСБУ обрали новий склад керівних органів Бюро. До нового складу Президії (члени Президії та кандидати) увійшло чотири страхові компанії, які є учасниками Асоціації.

Серед нового складу членів Президії – СК "Альфа-Гарант" та "Юнівес", що вже працювали у попередньому складі цього керівного органу Бюро. Кандидатами у члени Президії стали страхові компанії "УПСК" та "Ю.Эс.Ай".

Голосування за склад новий склад Президії проходило за списком, попередньо обговореним представниками від страхових об’єднань та компаній. За новий склад Президії згідно запропонованого списку проголосувало 40 страхових компаній, загальна частка яких у фондах МТСБУ складає понад 70,7%.

Представники Асоціації: СК "МЕГА-ГАРАНТ" та "Український страховий стандарт" увійшли також до складу Ревізійної Комісії МТСБУ.

Генеральний директор Асоціації "Страховий бізнес" Вячеслав Черняховський зауважив:

"Наша Асоціація доклала дуже багато зусиль в період попередньої роботи з формування нового складу керівних органів Бюро – у перемовинах щодо складу Президії, які тривали досить довго та проходили напружено. Результатом цього стало не лише швидке обрання складу Президії та Ревізійної комісії на Загальних зборах, але й розробка представниками страхових об’єднань плану та принципів роботи Президії, що регламентуватиме основні підходи до роботи Президії та розробки нової "дорожньої карти" розвитку ринку ОСЦПВ. Весь ринок зацікавлений у тому, аби Президія МТСБУ діяла не як купка окремих керівників компаній із своїми уподобаннями та корпоративними інтересами, а як злагоджена група професійних управлінців, об’єднаних спільними цілями та прагненнями. В рамках роботи Асоціації ми дотримуємось тих самих підходів: йде активний обмін інформацією між компаніями, що є членами керівних органів Бюро та іншими страховиками-членами МТСБУ, що є учасниками Асоціації, формуємо спільну позицію у рішенні важливих питань ринку ОСЦПВ. Зараз у складі Асоціації майже 20 страховиків, що працюються на ринку ОСЦПВ з 51 компанії-членів МТСБУ".

«« Вернуться на первую страницу раздела