На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Датська страхова Асоціація (F&P) оприлюднила свою позицію щодо військової агресії проти України

Версия для печати Версия для печати
03.03.2022 

"Серйозна ситуація в Україні глибоко впливає на всіх нас. Страхові та пенсійні компанії Данії безумовно підтримують санкції, прийняті проти російського режиму. Iндустрія жодним чином не хоче підтримувати Росію або бути пов'язаною з нею.

Наші члени вже ліквідують свої інвестиції в російський ринок. Ми рішуче та беззастережно підтримуємо накладені санкції. Ми робитимемо те ж саме, якщо санкції посиляться. Як окремі компанії, так і галузь загалом дуже стурбовані тим, як ми можемо найкраще підтримати Україну та дистанціюватись від Росії", – каже генеральний директор F&P Kent Damsgard.

Він також заявив, що галузь веде діалог з владою щодо того, як можна посилити тиск на Росію в страхових та інвестиційних питаннях.

Нагадаємо, що за ініціативи Асоціації "Страховий бізнес" всі українські страхові об’єднання та об’єднання страхових посередників звернулись до Insurance Europe (європейська федерація страхових об’єднань) та BIPAR (федерація страхових посередників) із закликом незалежно від санкцій, введених на державному рівні, не страхувати та не перестраховувати жодних ризиків російських страхових компаній, ризиків з походженням з Російської Федерації або щодо інтересів будь-яких резидентів Російської Федерації або походження з території Російської Федерації; не інвестувати в російські страхові компанії та у будь-якій формі не надавати їм фінансові гарантії або додатковий капітал; заблокувати кошти російських страховиків та перестраховиків, не проводити будь-які перестрахувальні виплати; зупинити діяльність власних дочірніх компаній або брокерських компаній, а також їх представництв в Росії.

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес