На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Allianz припиняє страхування нового бізнесу та інвестиції в Росії

Версия для печати Версия для печати
15.03.2022 

Німецька страхова компанія Allianz SE припинить страхування нового бізнесу і не здійснюватиме нових інвестицій у Росії, йдеться в повідомленні компанії.

Компанія рішуче скорочує присутність у Росії в установленому порядку, зазначила представник Allianz. Крім того, страховик відмовляється від інвестицій у Росії та Білорусі, додала вона.

Allianz повідомила, що на частку її операцій у Росії та Україні припало менше ніж 0,2% виручки та операційного прибутку компанії у 2021 році. Загальний обсяг інвестицій у ці країни становить близько 0,3% інвестиційного портфеля у розмірі EUR808,5 млрд, зазначено в повідомленні компанії.

Allianz заморозила портфель у Росії та Білорусі до початку російського вторгнення в Україну і не інвестуватиме в ці країни в подальшому, повідомила представник компанії. Водночас страховик не прийматиме рішення про списання у зв'язку з бізнесами до кінця березня.

Численні фінансові компанії дистанціюються від операцій у Росії на тлі російської воєнної агресії в Україні. Зокрема, швейцарська перестрахувальна компанія Swiss Re повідомила днем раніше, що призупинить нові ділові операції в Росії та перегляне поточний статус ділових відносин у РФ та Білорусі.

Источник:  Iнтерфакс-Україна
URL новости:  https://interfax.com.ua/news/general/813517.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес