На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Пiд час вiйни рашистськi страховi компанiї мiцно окопалися в Українi


06.06.2022 

Поки славні та мужні ЗСУ нишать ворога, рашистські страхові компанії міцно окопалися у них в тилу.

Російські страхові компанії:

  1. СК Альфа-страхування – кінцевий бенефіціар – громадянин Росіїї який знаходиться під всіма санкціями – Михайло Фрідман, російський олігарх.
  2. СК Провідна – входить в холдінг Росгосстрах (Росія) через компанію-прокладку з Голандії (Westerlaken Holding B.V.).
  3. СК Просто страхування – належить російським миліардерам Сергію та Миколаю Саркісову через підставну довірену особу (друг сім'ї) Аветісяна Мартіроса (Вірменія).
  4. СК Iнго – фактично належить російському олігарху Олегу Деріпаска який з метою виводу компанії з під санкцій, передав її у фіктивну власність Олександру Ярославському.

Криишує ці компанії бувший юрист страхової компанії порошенко, якого він своїм Указом колись призначив членом Національної комісії по регулюванню фінансових ринків, Денис Ястреб.

Це він в Нацкомісії був "кошельком" Порошенко, і виконує цю роль і досі. На посту голови асоціації страхових компаній він за матеріальну винагороду дає "притулок" російським компанім гарантуючи їм недоторканість.

А гарантує цю недоторканість його бойова подруга, Директор департаменту НБУ Ольга Максимчук, до речі теж бувша членкіня тої ж нацкомісії.

Ястреб Д. та Максимчук О. у своєму цинізму дійшли до того, що майже вголос говорять, що якщо ти вступиш в Національну асоціацію страховиків України (НАСУ) і справно будеш платити гроші які ми тобі скажемо, в тебе проблем з наглядом та регулятором (НБУ) не буде!

Источник:  Lenta.UA
URL новости:  https://lenta.ua/pid-chas-viyni-rashistski-strahovi-kompaniyi-mitsno-okopalisya-v-ukrayini-120542/

«« Вернуться на первую страницу раздела