На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

У світі підвищується роль регулювання у захисті страхувальників від "вбудованого" страхування

Версия для печати Версия для печати
15.06.2022 

Оскільки використання "вбудованого" страхування набуває все більшої популярності у всьому світі, роль регулювання у захисті страхувальників є надзвичайно важливою.

За даними рейтингового агентства A.M. Best, регулювання має важливе значення для загального успіху та стійкості вбудованого страхування, однак практика відрізняється в різних країнах.

Вбудоване страхове покриття розробляється страховиком, але продається через нестрахові канали. Він доступний на кількох ринках, але йому не вистачає прозорості, регулювання та загального успіху.

Крім того, вбудована страховка часто доповнює інший пропонований продукт або послугу, а також має обмежену страхову суму.

A.M. Best також зазначив, що правила можуть визначити, чи є певні покриття необов’язковими. Як і в деяких випадках, страховка вже включена безкоштовно, але в інших випадках клієнт вирішує купуваьти її чи ні.

В США вбудоване страхування починає набувати інтересу в усьому ланцюжку дистрибуції, і компанії працюють над полегшенням його впровадження.

Це можна побачити і в країнах Латинської Америки, де провідні інтернет-магазини пропонують розширені гарантії на низку електронних пристроїв зашиту в товар. У той же час, використовуючи блокчейн, компанії, переважно по всій Європі, також розробляють страхові рішення, які можна вбудувати в нестрахові продукти.

A.M. Best стверджує, що вбудоване страхування залишається "концепцією, що активно розвивається". "Щоб підтримувати швидкі рішення про покупку, страхове покриття має бути легко зрозумілим, за доступною ціною та чітким забезпеченням виконання. Страховикам це має допомогти диверсифікувати канали дистрибуції з прибутком, допомагаючи їм розвивати спеціалізацію на стандартизованих страхових продуктах".

Зрештою, глибше розуміння продукту, ризиків і застосувань з боку регуляторів гарантуватиме, що дія договору страхування залишатиметься адекватною і призведе до більшого визнання вбудованого страхування.

Источник:  Фориншурер
URL новости:  https://forinsurer.com/news/22/06/15/41365

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес