На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Фінансовий "Рамштайн" має діяти під головуванням ЄС, США та України із залученням міжнародних фінансових організацій – Шмигаль

Версия для печати Версия для печати
25.10.2022 

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявляє, що координаційна фінансова платформа має діяти під головуванням Європейського Союзу, США та України із залученням міжнародних фінансових організацій.

Група Рамштайн" була дуже ефективною, тому український уряд хоче запросити і фінансових партнерів на своєрідну координаційну платформу, схожу на "Рамштайн", – сказав Шмигаль на Міжнародній експертній конференції з питань відновлення, реконструкції та модернізації України у вівторок у Берліні (Німеччина).

Прем’єр зазначив, що ця платформа має діяти під головуванням Європейського Союзу, США та України.

За його словами, у межах цієї платформи необхідні регулярні зустрічі міністрів фінансів "Великої сімки", України та інших партнерів, лідерів та представників міжнародних фінансових організацій.

Iдеться, зокрема, про Світовий банк, Міжнародний валютний фонд, Європейський банк реконструкції та розвитку, Європейський інвестиційний банк, Міжнародну організацію економічного співробітництва та розвитку.

Метою таких зустрічей буде координація фінансової допомоги Україні, визначення пріоритетів на короткі та довгі терміни відновлення, а також пошук джерел фінансування. Також ми маємо брати до уваги страхування воєнних ризиків, – додав Шмигаль.

Окрім того, прем’єр зазначив, що необхідно знайти рішення, як конфіскувати та використати заморожені російські активи для відновлення України.

Источник:  Iнтерфакс-Україна
URL новости:  https://interfax.com.ua/news/economic/867881.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес