На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Лондонський страховик зупиняє страхування суден, які прямують "‎зерновим коридором"‎

Версия для печати Версия для печати
01.11.2022 

Лондонський страховик Lloyd’s of London Ascot призупиняє страхування нових вантажів, що використовують український зерновий коридор в Чорному морі, до тих пір, поки не отримає більше ясності про ситуацію, що склалася, пише Reuters.

"Відсьогодні ми робимо паузу в котируванні нових поставок, поки ми краще не зрозуміємо ситуацію. Страховки, які вже були видані, залишаються в силі"‎ – сказав глава вантажного відділу Ascot Кріс Макгілл.

Глобальний керівник відділу морських і вантажних перевезень Marsh Маркус Бейкер окремо заявив, що зміна ризикового середовища за останні 48 годин була "дуже значною‎"‎.

"З огляду на зміну обставин, не дивно, що андеррайтери прийняли рішення призупинити роботу об’єкта до тих пір, поки не буде більшої ясності‎"‎, – сказав Бейкер.

Водночас глава відділу допомоги ООН Мартін Гріффітс 31 жовтня заявив, що страховики повідомили, що їх премії можуть підскочити на чверть або половину за судноплавство через Чорне море.

Нагадаємо, що заява росії в суботу про те, що вона призупиняє свою участь в підтримуваній ООН програмі супроводу вантажних суден через Чорне море, посилила побоювання, що вона знову введе блокаду українського зерна.

Україна підтвердила в понеділок, що 12 суден вийшли в море. 354 500 т зерна, які вони перевезли, були найбільшими за один день з моменту початку програми, що свідчить про те, що відставання було усунуто після того, як експорт був перерваний в неділю.

Источник:  Latifundist
URL новости:  https://latifundist.com/novosti/60187-londonskij-strahovik-zupinyaye-strahuvannya-suden-yaki-pryamuyut-zernovim-koridorom

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес