На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Українські бізнес-асоціації закликали Євросоюз і G7 дати ЗСУ зброю великої дальності

Версия для печати Версия для печати
07.12.2022 

Український бізнес попросив лідерів країн Євросоюзу та Великої сімки (G7) надати Україні ракети великої дальності. Про це йдеться в опублікованому 7 грудня зверненні дев’яти українських бізнес-асоціацій.

Якщо Захід не надасть більшої військової підтримки, економічна та гуманітарна криза в Україні досягне жахливих масштабів, – попередили вони.

Автори звернення вважають, що відповідь Заходу на російські ракетні удари по Україні має полягати у збільшенні постачань зброї для Збройних Сил, а саме ракет великої дальності, радикальному посиленні санкцій проти російської економіки та запровадженні вторинних санкцій, щоб закрити лазівки, якими зараз користується Кремль.

Україні потрібна здатність завдати удару у відповідь на ці напади Росії. Зняття обмежень щодо ураження російських військових об’єктів є критично важливим. Без цієї можливості відбиватися у відповідь Путін може досягти своєї мети впродовж кількох тижнів (і поки що він саме до неї йде) – позбавити десятки мільйонів українців електроенергії, тепла та води, – йдеться у зверненні.

Це призведе до закриття підприємств, втрати робочих місць та руйнування економіки.

Бізнес-асоціації заявили, що Україна дає західним лідерам унікальну можливість перемогти Путіна, не жертвуючи при цьому власними військами.

Ми просимо лише, аби Захід надав Україні інструменти, щоб ми могли виконати свою місію та врятувати десятки мільйонів українців та їхніх європейських сусідів від зими без світла, тепла та води, – йдеться у зверненні.

Цей лист підтримали Спілка українських підприємців, Торгово-промислова палата України, FBN Ukraine, CEO Club Ukraine, Міжнародна бізнес-спільнота Board, Федерація роботодавців України, Львівський IT Кластер, Український клуб аграрного бізнесу, Незалежна асоціація банків України.

Источник:  ЛIГАБізнесIнформ
URL новости:  https://biz.liga.net/ua/all/all/novosti/ukrainskie-biznes-assotsiatsii-prizvali-evrosoyuz-i-g7-dat-vsu-orujie-bolshoy-dalnosti

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес