На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Україна застрахувала всі судна, які працюють в портах Дунаю — Шмигаль

Версия для печати Версия для печати
07.08.2023 

Всі торговельні судна, які заходять для завантаження або розвантаження в порти Дунаю, тепер застраховані Україною. Крім того, розглядається питання страхування суден, що рухатимуться "зерновим коридором", — повідомив прем'єр-міністр України Д. Шмигаль на конференції послів України.

"Всі торговельні судна, які імпортують або експортують товари через дунайські порти, застраховані. А зараз уряд обговорює, та невдовзі прийме рішення про страхування суден та відповідних компаній, що рухатимуться "зерновим коридором" до портів Чорного моря", — сказав Д. Шмигаль.

В уряді розуміють, що будь-який напад росіян або пошкодження ними торговельного судна значно ускладнить роботу з партнерами щодо "зернового коридору", оскільки більшість судновласників уникатиме заходу до портів України.

"Щоб цього не сталося, потрібна підтримка партнерів, а ми зі свого боку будем страхувати такі ризики за рахунок нашого бюджету", — додав Шмигаль.

Нагадаємо, що після російського обстрілу порту Ізмаїл два судна, які прямували туди під завантаження, відмовилися швартуватися.

Источник:  Грейн Трейд
URL новости:  https://graintrade.com.ua/novosti/ukraina-zastrahuvala-vsi-sudna-yaki-pratcyuyut-v-portah-dunayu--shmigal.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес