На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини медстрахування

Страхування для туриста: чому це важливо

Версия для печати Версия для печати
10.08.2023 

Відпустка на березі моря в екзотичній країні – це чудово. Однак для того, щоб все пройшло добре, до будь-якої поїздки слід правильно підготуватися. Пам'ятайте, що форс-мажори трапляються незаплановано, і якщо ви зіткнетеся з ними після вильоту з рідної країни, вони можуть не тільки зіпсувати відпочинок, а й призвести до великих витрат.

Туристичний поліс, за умови, що ви обрали правильні послуги туристичного страхування, не виключить ймовірність подій повністю, але мінімізує їх наслідки, заощадить вам гроші та зробить подорожі безпечнішими.

Різні страховки для туристів

Існують три основні категорії страхових полісів, які пропонуються мандрівникам. По-перше, це медичне страхування. По-друге, це страхування багажу чи вильоту. Зрештою, можна застрахувати і саму поїздку.

Якщо другий та третій вид страховки ви берете залежно від обставин, то медичний поліс рекомендується оформити у будь-якому випадку, і далі ми розповімо чому.

Важливість страховки для туриста

Почнемо із медичного полісу. Пам'ятайте, що покриття страховки залежить від обраної компанії та тарифу.

Залежно від країни, навіть надання екстреної допомоги може серйозно вдарити по вашому бюджету. Будь-яка хвороба, яка потребує лікування в лікарні, консультацій з лікарями або прийому медикаментів може спричинити величезні витрати за кордоном.

Витративши відносно невелику суму на придбання поліса, ви будете впевнені, що вам нададуть медичну допомогу при настанні страхового випадку, відвезуть до лікарні, оглянуть, призначать лікування чи залишать у медичній установі, якщо це знадобиться. Деякі поліси включають евакуацію пацієнта до країни проживання, екстрені стоматологічні послуги тощо.

Страховка від втрати багажу, від скасування рейсу або всієї поїздки – це також актуальна послуга, особливо якщо ви подорожуєте самостійно, не путівкою. Також страховка точно не буде зайвою, якщо ви летитьте з пересадками та різними авіакомпаніями. Нагадаємо, що опції страховки багажу або скасування рейсів є не всі СК.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес