На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини ринку

Україні потрібна міжнародна гарантійна схема страхування військових ризиків

Версия для печати Версия для печати
11.09.2023 

Убезпечити інвесторів важко, враховуючи російські ракети, які постійно загрожують їхнім товарам і послугам. Відповідно до Центр досліджень економічної політики – Лондонський аналітичний центр – Україні потрібна міжнародна гарантійна схема страхування військових ризиків, фінансована донорами, яка б певною мірою відновила довіру інвесторів до країни.

Подібна схема страхування діє в районі Донецької та Луганської областей України ще до 2022 року, за якою страхові поліси продають українські компанії та перестрахують на міжнародних ринках.

Зовсім нещодавно Європейська комісія запропонувала чотирирічну програму під назвою "Гарантія України" для покриття позик (включаючи позики в місцевій валюті), гарантій, зустрічних гарантій, інструментів ринку капіталу та будь-якого іншого типу фінансування або підвищення кредиту, страхування та страхування. Участь у капіталі / квазікапіталі.

Однак, щоб це сталося, приватні страховики повинні були б залучитися, оскільки український уряд не мав би можливості спонсорувати державну страхову компанію під час війни.

"Приватні інвестори зацікавлені в страхуванні своїх інвестицій, а страхування на воєнний час значною мірою залежить від доброї волі національних урядів, які можуть надати традиційні гарантії страховикам, щоб допомогти їм отримати страхування інвестицій, які надходять у країну, яка перебуває у стані війни", — додає Герасемчук.

Источник:  GalagovTV
URL новости:  https://galagov.tv/ініціатива-трьох-морів-і-україна/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес