На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Участь в семінарі на тему: "Особливості залучення коштів та позапланова перевірка"


19.09.2018 

Радник Генерального директора Асоціації "Страховий бізнес" Віктор Цвігун взяв участь у семінарі на тему "Особливості залучення коштів та позапланова перевірка", організованому Асоціацією фінансових установ.

Асоціації "Страховий бізнес" та Асоціація фінансових установ входять до громадянської платформи Об’єднання учасників фінансових ринків, в яку входять 16 об’єднань з різних сегментів фінансового ринку заради подальшої розбудови та розвитку фінансового ринку України.

Він виступив доповідачем на секції "Позапланові перевірки фінансових компаній", поділившись досвідом роботи у Раді з питань державного нагляду (контролю) при Державній регуляторній службі України.

Представник Асоціації "Страховий бізнес" розповів учасникам семінару про механізми надання погодження ДРС на позапланові перевірки фінустанов, особливості обґрунтованих звернень до Нацкомфінпослуг та нюанси пакету документів на позапланову перевірку.

Він підкреслив, що Асоціація "Страховий бізнес" відстоює позицію, що головними принципами проведення позапланових перевірок фінансових компаній та інших фінустанов має бути дотримання законності та недопущення перевищення повноважень з боку регуляторних та контролюючих органів.

Вкупі з доповідями представника посадових осіб Нацкомфінпослуг, слухачі семінару отримали повну та різнобічну інформацію з питання проведення позапланових перевірок компаній небанківського фінансового сектору.

Гиперссылка:  http://www.insurancebiz.org

«« Вернуться на первую страницу раздела