На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Ексклюзив від АСБ / Ексклюзив від АСБ

До Асоціації "Страховий бізнес" приєдналась СК "Глобал Гарант"

Версия для печати Версия для печати
28.09.2020 

Компанія заснована в 2000 р., має 37 ліцензій на здійснення добровільного та обов’язкового видів страхування. "Глобал Гарант" широко представлений в регіонах України: страховик має 10 представництв у 8 областях України. Страховими послугами компанії зараз користуються понад 80 тис. клієнтів.

Показники діяльності компанії за підсумками 2019 р.:

Страхові премії – 48 298 тис. грн.

Страхові відшкодування – 15 222 тис. грн.

Станом на 2019 р. статутний фонд складає 40 174 тис. грн., страхові резерви – 24 993 тис. грн., активи – 80 297 тис. грн. Фактичний запас платоспроможності страховика перевищує нормативний в 11 разів, 100% зобов’язань компанії покриті ліквідними активами.

Структура портфелю компанії:

  • Обов’язкові види – 32%;
  • ДМС та нещасний випадок – 24%;
  • Каско – 15%;
  • Майно – 13%;
  • Відповідальність – 10%.

Крім класичних видів страхування, "Глобал Гарант" пропонує клієнтам такі інноваційні програми, як страхування відповідальності керівників, страхування від кіберзагроз, страхування на випадок втрати або порушення конфіденційності персональних даних, страхування майна від терористичних та воєнних ризиків, страхування зобов’язань учасників тендерних закупівель, страхування права на торгову марку тощо.

Генеральний директор Асоціації Вячеслав Черняховський прокоментував: "Ми вітаємо СК "Глобал Гарант" в колі однодумців, тому що зараз як ніколи необхідна консолідація зусиль задля розвитку страхового ринку, оскільки найближчим часом галузь чекають значні зміни, в тому числі законодавчі. Асоціація "Страховий бізнес" бере активну участь с розробці всіх законодавчих та нормативних документів для страхового ринку, з врахуванням пропозицій компаній-учасників об’єднання.

Вступаючи до Асоціації, страхові компанії висловлюють довіру до тієї послідовної роботи, яку ми ведемо, відстоюючи прозорі правила гри, чесні умови конкуренції, професійні підходи до майбутнього ринку страхування в нашій країні".

СК "Глобал Гарант" стала 36 учасником Асоціації "Страховий бізнес", таким чином Асоціація є найбільшим за кількістю добровільним об’єднанням страховиків України.

Гиперссылка:  http://www.insurancebiz.org

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес