На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Ексклюзив від АСБ / Ексклюзив від АСБ

СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" провела семінар-презентацію з морського страхування

Версия для печати Версия для печати
26.05.2021 

Враховуючи що одним із важливих завдань поточного року, що стоїть у планах розвитку СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" – більш активний розвиток і просування своїх послуг в страхуванні морських ризиків – "яхтингового страхування", страхова компанія розробила сучасний страховий продукт для впровадження на ринку.

25.05.2021г. СК "ЕКСПО СТРАХУВАННЯ" провела семінар для співробітників всіх відділів Дирекції та своїх філій. Презентацію страхового продукту по яхтинговому страхуванню проводив один з найавторитетніших і професійних страховиків в даному класі – Вадим Горенко.

На семінарі обговорювалися ключові моменти підготовленої програми яхтингового страхування, особливості цього страхового продукту, процедури врегулювання, тарифна політика, світовий досвід і досвід українських страховиків в морському страхуванні. Також розглядали питання і особливості просування страхового продукту. Багато питань було приділено не лише системі врегулювання страхових подій, але й надійному перестрахуванню цих ризиків. Такий специфічний і вузько спрямований продукт, як страхування яхт та катерів досить розвиненої інфраструктури страхових послуг та специфічних професійних знань. Наша компанії – стати одним з лідерів в даному виді страхування.

Вадим Горенко висвітлив ключові моменти мінімізації ризиків, пов’язаних з експлуатацією маломірних суден, окремо зупинившись на кожному з підвидів страхування, складання комплексного страхового захисту клієнтам – страхування каско, страхування відповідальності власника і екіпажу та страхування від нещасних випадків членів команди і пасажирів. Одним з аспектів, який був піднятий в обговоренні, були питання відповідності вітчизняної страхової документації міжнародним стандартам, зокрема, при страхуванні відповідальності і страхування від нещасних випадків.

Гиперссылка:  http://www.insurancebiz.org

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес