На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Ексклюзив від АСБ / Ексклюзив від АСБ

Про актуальні питання страхового ринку України йшлося на зустрічі заступника голови НБУ Дмитра Олійника і президента ЛСОУ Віктора Берліна

Версия для печати Версия для печати
18.01.2023 

18 січня 2023 р. відбулась офлайн– зустріч заступника голови Національного банку України Дмитра Олійника, в.о. директора Департаменту нагляду за ринком небанківських фінансових послуг НБУ Iрини Сіренко з Віктором Берліним, який представляв об’єднану страхову асоціацію – Ліги страхових організацій України і Асоціації "Страховий бізнес".

Сторони обговорили необхідність посилення взаємодії між профільною бізнес-асоціацією і регулятором, а також ряд актуальних питань ринку, зокрема, дотримання подальшого належного виконання страховиками всіх своїх зобов’язань за укладеними з клієнтами договорами, незважаючи на надскладні умови, в яких наразі працює весь український бізнес.

Також йшлося про оновлення підходу до регулювання та нагляду за ринком страхування і його практичної реалізації відповідно до Закону України "Про страхування".

Сторони також акцентували увагу на необхідності сприяння зростанню рівня проникнення страхування, вдосконаленні оподаткування страхових компаній та врегулюванні питань перестрахування.

Гиперссылка:  http://www.insurancebiz.org

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес