На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини законодавства / Новини законодавства

В Парламенті зареєстровано проект Закону про ДАР

Версия для печати Версия для печати
05.03.2024 

Уряд зареєстрував у Верховній Раді законопроект №11063 "Про Державний аграрний реєстр".

Проектом Закону пропонується вдосконалити механізм надання підтримки за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів, міжнародної технічної допомоги, грантів у сільському господарстві чи іншої допомоги.

Розширюється коло користувачів ДАРу. Зокрема, надається можливість реєструватись організаціям водокористувачів, суб'єктам агропромислового комплексу, підприємствам вітчизняного машинобудування для АПК.

Законопроект також передбачає можливість формування витягів з Державного аграрного реєстру суб'єктам ДАРу, стосовно інформації про себе. Ця можливість також надається третім особам, зокрема, державним органам, банкам та іншим фінансовим установам, щодо реєстрової інформації про суб'єктів ДАР за згодою цих суб'єктів та обсягах, що визначені цими суб'єктами.

Законопроект також вносить доповнення до Законів України "Про державну підтримку сільського господарства України", "Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва України", "Про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві", "Про особливості страхування сільськогосподарської продукції з державною підтримкою", зокрема, в частині обов'язкового використання даних ДАРу або його програмних засобів ведення під час надання державної підтримки.

Також проектом Закону пропонується привести положення, які регулюють функціонування Державного аграрного реєстру у відповідність до вимог Закону України "Про публічні електронні реєстри".

Атрибуты:  https://minagro.gov.ua/news/v-parlamenti-zareiestrovano-proekt-zakonu-pro-dar

«« Вернуться на первую страницу раздела



Правовые базы
Нацкомфинуслуг

Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес