На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини законодавства / Новини законодавства

Міндовкілля розробило Порядок страхування відповідальності за заподіяну пожежами та аваріями на об'єктах природно-заповідного фонду шкоду

Версия для печати Версия для печати
12.03.2024 

Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів України розробило та оприлюднило на сайті Порядок та умови страхування відповідальності за шкоду, заподіяну пожежами та аваріями території та об'єктам природно-заповідного фонду.

Порядок та умови такого страхування затверджуються центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони довкілля, за погодженням з НБУ.

Згідно з ним страховими ризиками є дії, що можуть статися під час здійснення господарської діяльності, внаслідок яких може бути заподіяно шкоду території та об'єктам природно-заповідного фонду. Відшкодуванню підлягають збитки, завдані постраждалим третім особам внаслідок пожежі або аварії території та об'єктам природно-заповідного фонду.

Мінімальна страхова сума за договором страхування відповідальності становить 25 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Розмір страхової суми визначається за згодою страховика і страхувальника під час його укладення або внесення до нього змін і залежить від площі території та об'єктів природно-заповідного фонду, яким може бути заподіяно шкоду.

Атрибуты:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Правовые базы
Нацкомфинуслуг

Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес