На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини законодавства / Новини законодавства

Рада може розглянути в другому читанні нову редакцію законопроєкту про туризм навесні – депутатка

Версия для печати Версия для печати
02.02.2022 

Верховна Рада може розглянути в другому читанні законопроєкт №4162 "Про внесення змін до Закону України "Про туризм" та деяких інших законодавчих актів щодо основних засад розвитку туризму" навесні цього року.

Про це заступниця голови Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук (парламентська фракції "Слуга народу") розповіла на пресконференції в Укрінформі.

Найважливіший для галузі законопроєкт – це нова редакція закону Про туризм" (законопроєкт №4162 – ред.). Він уже на фінішній прямій опрацювання в підкомітеті з питань туризму… Найближчі тижні робота над ним триватиме в підкомітеті. Сподіваюсь, що наприкінці лютого ми зможемо розглянути його безпосередньо на комітеті і вже навесні проголосувати в парламенті", – зауважила Кравчук.

Читайте також: Страхування від неповернення туристів передбачать на законодавчому рівні – депутатка

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада ухвалила в першому читанні законопроєкт №4162 "Про внесення змін до Закону України "Про туризм" та деяких інших законодавчих актів щодо основних засад розвитку туризму" 29 квітня 2021 року.

Раніше в інтерв’ю Укрінформу заступниця голови Комітету ВР з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук розповіла, що відповідний законопроєкт передбачає обов’язкове страхування на повернення громадян України з-за кордону у зв’язку зі скасуванням авіарейсу. Окрім цього, за її словами, документом пропонується запровадити цільове використання туристичного збору, який сплачується під час ночівлі в готелі.

Атрибуты:  https://www.ukrinform.ua/rubric-tourism/3396251-rada-moze-rozglanuti-v-drugomu-citanni-novu-redakciu-zakonoproektu-pro-turizm-navesni-deputatka.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Правовые базы
Нацкомфинуслуг

Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес