На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
База знань
Довідники
Пошук
Карта сайту
Новини автоцивілки
Призначення і відставки
Злиття та поглинання
Новини законодавства
Новини медстрахування
Ексклюзив від АСБ
Новини НБУ
Корпоративні новини
Банківські новини
Поиск по сайту

Новини / Новини медстрахування

5 фактів, що розвіють популярні міфи про туристичне страхування

Версия для печати Версия для печати
07.03.2024 

Страхування під час подорожей ― це гарантія спокійного відпочинку та дослідження нових місць без побоювання що робити у випадку надзвичайної ситуації. Проте, багато мандрівників не цілком уявляють, чому їм варто купувати страховку та що саме допоможе покрити таке страхування.

Як уникнути фінансових труднощів, якщо біда спіткала під час мандрівки та які міф заважають людям оформлювати страховку? В Mint поділились 5 міфами про страхування подорожей від директора страхового брокера Probus Ракеша Гояля, які потрібно знати мандрівникам перед поїздкою.

Міф: для короткострокової поїздки страховка не потрібна

Факт: люди хочуть вірити, що за короткий термін не може трапитись нічого страшного, особливо, якщо мова йде про подорожі всередині країни їх постійного перебування. Однак, незалежно від обставин, місця чи часу скасування поїздки, невідкладна медична допомога або нещасні випадки з багажем, можуть статися будь-де и коли.

Міф: за кордоном достатньо медичної страховки

Факт: є припущення, що медичне страхування забезпечує належне покриття за кордоном. Однак такі плани мають певні обмеження. Вони можуть не включати пункти з транспортування хворого чи екстрену евакуацію. Саме страхування подорожей покриває ці втрати.

Міф: страхування подорожей занадто витратне

Факт: це одна з ключових причин для відмови мандрівників від страхування подорожей. Однак, варто зауважити, що ціна туристичного страхування коливається залежно від таких факторів, як тривалість поїздки, обмеження покриття та вік. Враховуючи потенційні фінансові ризики страхування точно того варте. Крім того, є безліч різноманітних пропозицій, які відповідають різним потребам. Тож знайти щось для себе ― цілком реально.

Міф: страхування від наявних захворювань ― марна трата грошей

Факт: існують певні страховики, що пропонують поліси, які охоплюють уже наявні захворювання, або надають відмову від них, забезпечуючи покриття для таких ситуацій. Вкрай необхідно ще на етапі покупки страховки попередити про захворювання, щоб отримати коректний тип страховки, відповідний до персональної ситуації.

Міф: у виплаті за туристичним страхуванням часто відмовляють

Факт: процес врегулювання збитків вимагає точної документації та дотримання інструкцій. Страхові компанії намагаються спростити ці кроки. Допомогти у цьому допоможуть: ведення ретельних записів, важливих документів і квитанцій, а також оперативне спілкування в разі інциденту.

Источник:  OBOZ.UA
URL новости:  https://life.obozrevatel.com/ukr/section-travel/news-5-faktov-razveyuschih-populyarnyie-mifyi-o-turisticheskom-strahovanii-07-03-2024.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес