На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

CMS опублікувала звіт 2024 року щодо угод M&A у Європі


29.03.2024 

CMS опублікувала свій 16-й звіт щодо угод M&A у Європі, який висвітлює глибокий аналіз ринку M&A на основі даних про трансакції, у яких CMS виступила юридичним радником. Звіт аналізує рекордні 559 угод, які мали місце у 2023 році, що демонструє стійкість та адаптивність європейського ринку M&A на тлі складних глобальних умов. Велика кількість завершених угод є показником сильної позиції CMS попри загальний спад трансакційної активності в усьому світі.

Звіт CMS розкриває ключові тенденції в секторі M&A, такі як помітні зміни у стратегіях укладання угод, зростання кількості перевірок із питань екологічного, соціального і корпоративного управління (ESG) та вищі темпи стратегічних інвестицій порівняно із фінансовими інвестиціями. Незважаючи на складне макроекономічне середовище, прогнозується значна кількість інвестиційних можливостей у 2024 році, основою для яких має стати поступова стабілізація на ринку, зниження процентних ставок та інфляції.

Основні результати та висновки:

Звіт CMS 2024 року щодо угод M&A у Європі робить акцент на оптимістичному прогнозі щодо M&A активності в Європі у 2024 році, наголошуючи на стійкості в умовах економічних викликів. Ключові тенденції свідчать про перехід до сприятливої для продавців динаміки та появу значної кількості можливостей для інвестування, що підживлюється підвищенням довіри на ринку та виходом стратегічних інвесторів на нові ринки.

Ознайомитися з повним текстом звіту CMS 2024 року щодо угод M&A у Європі можна за посиланням

.
Источник:  Юридична Практика
URL статьи:  https://pravo.ua/cms-opublikuvala-zvit-2024-roku-shchodo-uhod-m-a-u-ievropi/

«« Вернуться на первую страницу раздела