На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Глобальні стандарти мінімальних виплат стають новою нормою, повідомляє Aon


11.07.2024 

AON, провідна міжнародна фірма з надання професійних послуг, сьогодні оприлюднила результати свого дослідження "Глобальні тенденції у сфері соціального забезпечення до 2024 року", яке показало, що глобальні мінімальні стандарти соціального забезпечення стають новою нормою для транснаціональних корпорацій.

Дослідження зібрало інформацію про еволюцію ролей, обов'язків та пріоритетів професіоналів у сфері пільг у транснаціональних компаніях на тлі постійних змін у глобальному ландшафті пільгового забезпечення. Воно показало, що постійне зростання витрат на пільги, зміна сприйняття мобільності працівників, прозорість оплати праці та вимоги до справедливості, роль технологій у підтримці корпоративної культури та залучення працівників – це лише деякі з чинників, що впливають на ситуацію.

"Організації впроваджують набір мінімальних стандартів пільг, щоб забезпечити покриття ключових потреб працівників, – говорить Селін Нг Тонг, консультант з глобальних пільг в Aon. "Ми очікуємо, що поширеність глобальних стандартів мінімальних виплат подвоїться протягом наступних кількох років, і що в майбутньому основна увага буде зосереджена на програмах підтримки благополуччя, профілактики здоров'я і психічного здоров'я, а також на лікарняних."

Основні висновки звіту:

Опитування проводилося з березня по квітень 2024 року і отримало 288 відповідей від учасників з 31 країни Північної Америки, регіону EMEA, APAC та LATAM. Метою дослідження було зрозуміти глобальні тенденції у сфері пільг, пов'язані з транснаціональними корпораціями в усьому світі, а також отримати уявлення про ролі, обов'язки та пріоритети, що змінюються, фахівців з глобальних пільг у транснаціональних компаніях. Ознайомитися з повним текстом звіту можна тут.

Джерело:  AON
URL статті:  https://aon.mediaroom.com/2024-07-11-Global-minimum-benefits-standards-are-becoming-the-new-normal,-Aon-reports

«« Вернуться на первую страницу раздела