На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Віктора Берліна обрано президентом Ліги страхових організацій України


16.09.2022 

15 вересня 2022 року на XIII позачерговому з’їзді Ліги страхових організацій України (ЛСОУ) обрано нового очільника Віктора Берліна. За його кандидатуру одностайно проголосували усі делегати з’їзду.

"Хочу подякувати за 25-річну співпрацю. Сьогодні важливо сконсолідувати страховий ринок України перед серйозними викликами. Нашій організації потрібна нова рушійна сила, сильний професіонал, який ефективно лобіюватиме інтереси страховиків, а також об’єднає навколо ЛСОУ професійну спільноту. Думаю, настав час для ротації. Я багато років співпрацюю з Віктором Берліним, мені імпонує його завжди відверта, справжня і прозора позиція. Віктор Берлін – потужний професіонал, який спроможний відстоювати інтереси страховиків", – відмітив Олександр Філонюк.

"Я знаю як важко будувати і як легко все може зруйнуватися, тому я з глибокою повагою ставлюся до усіх учасників страхового ринку. На цій посаді я хочу змінити статус страхового ринку та ставлення до нього, – заявив новий очільник ЛСОУ Віктор Берлін. – Страхування – це насамперед – довгі гроші для економіки України, це визнає весь світ. Я переконаний, що ми можемо стати сильними, якщо об’єднаємось. Усі суб’єкти ринку мають поважати один одного і бути консолідованими щодо розвитку ринку страхування. Переконаний, ЛСОУ має вже зараз планувати майбутнє", – заявив Віктор Берлін.

Члени ЛСОУ щиро подякували Олександру Філонюку за багаторічну відданість страховому ринку України на посаді президента ЛСОУ і підкреслили, що його досвід і професіоналізм потрібен організації. За спільним рішенням Олександр Філонюк продовжить працювати у складі керівництва ЛСОУ.

Серед першочергових завдань, які члени ЛСОУ поставили перед новим президентом, зокрема такі: підготувати програму розвитку, де особливу увагу приділити питанню розробки інвестиційних інструментів для страхового ринку України та механізмам захисту активів страхових компаній.

Источник:  ЛСОУ
URL новости:  http://uainsur.com/our-news/62703/

«« Вернуться на первую страницу раздела