На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Потрібна ваша допомога для порятунку життя Яковенко Iгорю Валентиновичу


16.03.2023 

Друзі, потрібна ваша допомога для порятунку життя ветерана праці, який багато років віддав державній службі, а також підготовці кадрів у вищій школі – Яковенко Iгорю Валентиновичу.

Лікарі діагностували у Iгоря Валентиновича ренально-клітинну (світлоклітинну) карциному нирки, тобто рак нирки. Була зроблена операція із видалення пухлини, що що також вимагало видалення нирки. Зараз чоловік проходить складне лікування у вигляді хіміо-гормоно-імунотерапії із застосуванням ліків пембролізумабу та акеітінібу. Обидва препарати є високовартісні. Тому "Благодійний фонд "Iнститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр" на прохання родини та колишніх колег Яковенко Iгоря Валентиновича прийняв рішення про організацію допомоги.

Благодійна організація "Благодійний фонд "Iнститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр" на основі заяви про надання фінансування матеріальної допомоги у вигляді благодійної допомоги, що надається для компенсації платних послуг з лікування (діагностики, оплати, реабілітаційного курсу) заявника, у тому числі для придбання ліків, через заклади охорони здоров’я, яка надійшла до благодійної організації у березні 2023 року, розпочинає збір коштів для реалізації Благодійної програми "Збір коштів для компенсації вартості платних послуг з лікування Яковенко Iгоря Валентиновича у тому числі для придбання ліків".

Просимо всіх, хто хоче допомогти цій людині, взяти участь у нашій програмі та пожертвувати певну суму коштів.

Реквізити для збору коштів:

Благодійна організація "Благодійний фонд "Iнститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр" Код ЄДРПОУ 40632531 IBAN: UA353052990000026002036711290 в АТ "ПРИВАТБАНК"

ПРИЗНАЧЕННЯ ПЛАТЕЖУ: Благодійна допомога для компенсації вартості платних послуг з лікування, у т.ч.придбання ліків, через заклад охорони здоров’я для Яковенко I.В. (IПН 2072506358).

Благодійна програма "Збір коштів для компенсації вартості платних послуг з лікування Яковенко Iгоря Валентиновича у тому числі для придбання ліків" буде тривати рік.

Источник:  Iнститут розвитку громадянського суспільства імені Голди Меїр
URL новости:  http://goldameir.institute/2023/03/bo-blagodijnij-fond-institut-rozvitku-gromadyanskogo-suspilstva-imeni-goldi-meyir-provodit-zbir-koshtiv-dlya-likuvannya-tyazhkohvorogo-kiyanina/

«« Вернуться на первую страницу раздела