На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Оприлюднено план перевірок з питань фінмоніторингу, дотримання вимог валютного та санкційного законодавства


27.12.2023 

Національний банк України запланував у 2024 році виїзні перевірки з питань фінансового моніторингу, дотримання вимог валютного та санкційного законодавства семи банків та дев’яти небанківських установ.

До переліку банків увійшли:

До переліку небанківських установ увійшли:

План виїзних перевірок складено на підставі ризик-орієнтованого підходу, у тому числі враховуючи результати проведеної оцінки ризиків діяльності банків та небанківських установ.

Річний план оприлюднюється згідно з вимогами пункту 11 розділу II Положення про порядок організації та здійснення нагляду у сфері фінансового моніторингу, валютного нагляду, нагляду з питань реалізації і моніторингу ефективності персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій), затвердженого постановою Правління Національного банку України від 30 червня 2020 року №90.

Оприлюднений план перевірок з питань фінмоніторингу, дотримання вимог валютного та санкційного законодавства на 2024 рік (частина I. Перевірки банків).

Оприлюднений план перевірок з питань фінмоніторингу, дотримання вимог валютного та санкційного законодавства на 2024 рік (частина II. Перевірки небанківських установ).

Источник:  НБУ
URL новости:  https://bank.gov.ua/ua/news/all/oprilyudneno-plan-perevirok-z-pitan-finmonitoringu-dotrimannya-vimog-valyutnogo-ta-sanktsiynogo-zakonodavstva-17938

«« Вернуться на первую страницу раздела