На главную страницу Ассоциация Страховой бизнес (АСБ)

Страхова компанія "Еталон" підвела підсумки діяльності за 1 півріччя 2021 р.


02.08.2021 

Впродовж звітного періоду СК "Еталон" забезпечувала надійний страховий захист для своїх клієнтів та виконувати обов’язки перед партнерами своєчасно та в повному об’ємі. Компанія продовжила виконувати стратегічний план по диверсифікації портфелю та каналів збуту , що дозволило збільшити обсяги надходжень страхових платежів на 80% порівняно з минулорічним показником.

Завдяки розвитку агентської мережі та відкриттю нових регіональних відділень Компанії, вже в першій половині 2021 р. Компанія збільшила кількість укладених договорів страхування на 62% порівняно з показником 2020 р.

З звітний період компанія в першу чергу зорієнтувалася на розвитку особистих видів страхування – спостерігаємо суттєвий приріст платежів зі страхування здоров’я на випадок хвороби (зростання у порівнянні з аналогічним періодом 2020 р. в 33 рази), та з туристичного страхування (зростання на 400%). На підвищення рівня диверсифікації страхового портфелю Компанії в першому півріччі 2021 р. вплинуло також суттєве збільшення страхових платежів з майнових ризиків (на 277%), та зниження питомої ваги більш збиткового виду страхування як ОСЦПВ.

Гиперссылка:  http://www.insurancebiz.org

«« Вернуться на первую страницу раздела