На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Ставки перестрахування зростають, особливо для морських перевезень та природних катастроф

Версия для печати Версия для печати
02.01.2024 

Зростання збитків за ризиком природних катастроф змушують глобальну галузь перестрахування з початку року підвищувати ставки. Так, перестраховий брокер Gallagher Re повідомив, що ставки перестрахування в секторі P&C США за ризиком ураганів, торнадо, штормів, повеней зросли на 50% у ключову дату продовження 1 січня.

Зі звіту Gallagher Re, для власників полісів, які раніше постраждали від природних катастроф у США, ставки зросли на 50%, для перестрахування ризику в Туреччині ставки зросли на 100%.

Перестраховик також наголосив, що підвищення ставок не торкнулося клієнтів, які не постраждали від стихійного лиха минулого року. "Це досить тонко і набагато більш диференційовано по клієнтам, ніж минулого року", — прокоментував Том Уейкфілд, глобальний генеральний директор Gallagher Re.

Згідно зі звітом Gallagher Re, ставки з авіаційного перестрахування зросли на 25%, у секторі перестрахування морських перевезень для кораблів, що заходять у Червоне море, ставки зросли вдесятеро.

Источник:  УкрСтрахування
URL статьи:  https://www.ukrstrahovanie.com.ua/uk/novyny/stavki-perestrahuvannya-zrostayut-osoblivo-dlya-morskih-perevezen-ta-prirodnih-katastrof

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес