На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Фінансовий сектор Великої Британії оптимістично оцінює перспективи першого кварталу

Версия для печати Версия для печати
03.01.2024 

Лише один із десяти топ-менеджерів британського фінансового сектору песимістично оцінює перспективи для бізнесу у першому кварталі 2024 року.

Згідно з опитуванням, проведеним аналітиками KPMG UK, 86% респондентів із банківської сфери та компаній з управління активами найбільш оптимістично оцінюють зростання бізнесу у першому кварталі.

Трохи стриманіше на це опитування реагували представники британського страхового сектора, – 79% вважають, що для бізнесу у першому кварталі можуть перешкодити проблеми з перестрахуванням, інфляцією та ланцюжками постачання.

Зі звіту відомо, що 61% респондентів висловилися за позитивний прогноз для економіки Великої Британії у 2024 році, а 56% опитаних вважають, що інфляційний тиск, як і раніше, буде найбільшою проблемою для їхнього бізнесу протягом першого кварталу.

Геополітичними проблемами та ризиками військових та політичних конфліктів стурбовані лише 21% керівників фінансового сектору Велик Британії.

"Хоча на перший погляд лідери здаються менш стурбованими конкретними наслідками геополітичної невизначеності, не можна заперечувати, що вона частково посилює інфляційний тиск та тиск відсоткових ставок. Враховуючи, що відсоткові ставки залишаться високими у спробі впоратися зі стійкою інфляцією, а також додаткову невизначеність, пов'язану з майбутніми виборами у Великій Британії та США, буде цікаво подивитися, як це вплине на впевненість у секторі після першого кварталу", — прокоментував Карім Хаджі, керівник підрозділу фінансових послуг KPMG.

Источник:  УкрСтрахування
URL статьи:  https://www.ukrstrahovanie.com.ua/uk/novyny/finansovij-sektor-veliko%d1%97-britani%d1%97-optimistichno-oczinyu%d1%94-perspektivi-pershogo-kvartalu

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес