На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Страхування фондів прямих/альтернативних інвестицій

Версия для печати Версия для печати
02.02.2024 

Турбулентні економічні часи можуть створювати більші ризики для менеджерів фондів, а помилки в управлінні потенційно можуть призвести до більших фінансових втрат. Команда спеціалістів Marsh зі страхування прямих інвестицій та поглинань може допомогти вам проаналізувати вашу поточну програму страхування, щоб оцінити, наскільки вона здатна забезпечити покриття у разі настання страхового випадку, а також допомогти вам розробити програму, яка найбільше відповідає вашим ризикам.

Погані загальні ринкові показники можуть вплинути на інвестиційні результати практично кожної компанії, збільшуючи ризик судових позовів з боку незадоволених інвесторів у той час, коли ресурси компанії для захисту від таких позовів, як правило, обмежені.

Крім того, нові правила, опубліковані Комісією з цінних паперів та бірж США (SEC), означають, що фірми прямих інвестицій стали об'єктом ще більш пильної уваги з боку самої SEC, а також Міністерства юстиції (DOJ) та інших регуляторних органів. Серед них – оновлені правила маркетингу, вимога щорічного аудиту для перевірки оцінки активів фонду менеджерами, а також вимога до партнерів з обмеженою відповідальністю погодитися на те, що фонд оплачуватиме витрати, пов'язані з дотриманням нормативних вимог.

Складний ландшафт підвищує потребу в належному страховому захисті

У цей складний економічний період, в умовах посилення регулювання та контролю, наявність добре продуманої програми страхування управлінської та професійної відповідальності набуває ще більшого значення, забезпечуючи підприємства та їхніх керівників критично важливим захистом.

Фірми прямих інвестицій, як правило, розробляють програми, що включають такі види страхування:

  • Відповідальність генерального партнера (GPL): Змішана форма полісу, що містить як страхування відповідальності директорів та посадових осіб (D&O), так і страхування професійної відповідальності. Він може забезпечити захист генеральних партнерів та інвестиційного радника застрахованого фонду від цілого ряду потенційних зобов'язань, включаючи позови інвесторів та інших позивачів проти керівництва фірми, а також неофіційні розслідування, ініційовані регуляторним органом. Унікальною особливістю політики GPL є те, що вона, як правило, поширюється на захист працівників, яких фірма запрошує до складу ради директорів портфельної компанії.
  • Відповідальність за практику працевлаштування (EPL): Захищає інвестиційну компанію, менеджерів і співробітників від позовів, пов'язаних з трудовими відносинами, таких як позови про домагання, дискримінацію та неправомірне звільнення.
  • Фідуціарна відповідальність: Захищає інвестиційну компанію від позовів, пов'язаних з адмініструванням пільг і соціальних програм, що надаються працівникам. Покриття може поширюватися на позови інвесторів, подані планами, захищеними Законом про забезпечення пенсійного доходу працівників (ERISA).
  • Облігація фінансових установ: Захищає від збитків, що виникають безпосередньо внаслідок нечесних або шахрайських дій, вчинених посадовою особою, партнером або працівником фонду, радником, андеррайтером/дистриб'ютором, агентом з переказу коштів або адміністратором з наміром завдати збитків або отримати фінансову вигоду.

Чому Marsh?

Команда практики прямих інвестицій та злиттів і поглинань (PEMA) компанії Marsh має більш ніж 25-річний досвід надання комплексних послуг на всіх етапах інвестиційного циклу. Наші фахівці мають глибоке розуміння унікального набору викликів, з якими стикаються наші клієнти, що прагнуть створити та захистити вартість під час інвестування в різноманітні галузі.

Від залучення фінансування, придбання та управління активами до операцій з продажу та виходу з бізнесу – команда фахівців Marsh зі страхування PEMA допоможе вам збільшити вартість угоди, підвищити прибутковість капіталу та забезпечити операційну стійкість портфеля компаній, в які ви інвестуєте.

Відповідальність повного товариства (GPL): Страхування фондів прямих/альтернативних інвестицій

Источник:  Marsh
URL статьи:  https://www.marsh.com/us/services/private-equity-mergers-acquisitions/insights/private-equity-alternative-investment-funds.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес