На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Страховики висловлюють серйозні побоювання щодо податкових планів ЄС

Версия для печати Версия для печати
07.02.2024 

Insurance Europe поділилося своїми думками щодо пропозиції Європейської Комісії "Бізнес в Європі: Рамки для оподаткування прибутку (BEFIT)". Хоча страхова індустрія підтримує мету гармонізації правил корпоративного оподаткування в ЄС, вона має серйозні застереження щодо поточного проекту Директиви ЄС.

Страховики занепокоєні взаємодією між запропонованою європейською структурою та чинним законодавством, зокрема Директивою ЄС про мінімальне корпоративне оподаткування та Директивою про звітність у розрізі країн (CbCR).

Промисловість також зазначає, що зв'язок між BEFIT та вже впровадженими МСФЗ 17 та 9 не є чітким і має бути розглянутий до ухвалення проекту Директиви.

Крім того, страхова індустрія стурбована рівнем гнучкості держав-членів у застосуванні додаткових коригувань після розподілу в сферах, не передбачених загальною системою. Insurance Europe закликає до обмеження можливих національних коригувань для досягнення мети створення спрощеної європейської системи корпоративного оподаткування. Пропозиція повинна також ефективно враховувати специфічні для страхової галузі аспекти, такі як оподаткування технічних резервів.

Таким чином, для досягнення чіткої та узгодженої законодавчої бази та уникнення надмірного навантаження на компанії, страхова галузь закликає законодавців ЄС відкласти переговори щодо BEFIT доти, доки не буде з'ясовано та усунуто будь-які законодавчі дублювання.

Источник:  Insurance Europe
URL статьи:  https://www.insuranceeurope.eu/news/3058/insurers-raise-serious-concerns-about-eu-tax-plans

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес