На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

WTW запускає ICF у сфері кібербезпеки зі збільшеними лімітами для міжнародних клієнтів

Версия для печати Версия для печати
12.02.2024 

Міжнародний брокер WTW запустила міжнародну програму CyCore (ICF), орієнтовану на міжнародних клієнтів зі штаб-квартирами за межами Великої Британії та США, повідомляється на сайті WTW.

Також уточнюється, що International CyCore Facility (ICF) WTW – це нове кіберрішення для міжнародних клієнтів із доходом до 1 млрд доларів США (або еквівалента CCY) зі штаб-квартирою за межами Великої Британії та США для покриття поточних кіберзагроз і тих, що виникають (зловмисні дії, ненавмисні дії та технічні збої). Програма покриває витрати на реагування на кіберінциденти, включно з юридичними консультаціями, ІТ-експертизою, відновленням даних і кібербезпеки, а також витрати на зв'язок у кризових ситуаціях і покриття перерв у роботі бізнесу.

Крім того, ключовими перевагами ICF є збільшені ліміти: до 20 мільйонів доларів США (або еквівалент у канадських доларах) при первинному страхуванні в одного провідного страховика, що прискорює процес котирування.

Ефективний андеррайтинг: спрощені вимоги до інформації скорочують час подання заявок для клієнтів.

Покриття по всьому світу: використовуючи велике ліцензування Lloyd, ICF забезпечує гарантований захист за кордоном (з урахуванням обмежень санкцій), але виключаючи організації зі штаб-квартирами в США і Великобританії.

Спільна сила ризику: група спеціалізованих синдикатів Lloyd's підтримує цей механізм, пропонуючи можливості спільного ризику і надійні механізми розподілу квот.

"У наших щорічних дослідженнях D&O незмінно розглядається кіберризик як серйозна проблема. Збільшення інвестицій у штучний інтелект також призводить до появи кіберризиків, тому вкрай важливо розробляти рішення, які зможуть задовольнити потреби клієнтів на різних територіях. Середовище кіберризиків, що розвивається, створює потребу в чіткому, гнучкому та актуальному рішенні, яке можна адаптувати до потреб наших клієнтів", — зазначає керівник відділу оптової кібербезпеки WTW Адріан Руїс.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес