На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Розкриття можливостей страхування політичних ризиків

Версия для печати Версия для печати
12.03.2024 

Незалежне дослідження S&P Global, проведене на замовлення Marsh, показало, що страхування політичних ризиків зменшує премію за ризик країни, покращує оцінку інвестицій у ринки, що розвиваються, та підвищує внутрішню норму прибутковості проекту.

Ви розглядаєте можливість розширення свого бізнесу на швидкозростаючі та/або ризиковані території? Чи, можливо, ви вже працюєте на цих ринках? У будь-якому випадку, розуміння кількісних переваг страхування політичних ризиків (PRI) має вирішальне значення для процесу прийняття інвестиційних рішень.

Дослідження S&P Global вперше виявило значний вплив, який PRI може мати на зниження премії за ризик країни (CRP), яку необхідно враховувати при розрахунку очікуваної прибутковості проекту. Стримуючи CRP, PRI ефективно покращує оцінку інвестицій та підвищує їхню внутрішню норму рентабельності (IRR).

Таке оновлене розуміння впливу PRI змінює правила гри. Хоча PRI залишається важливою формою пом'якшення ризиків, він зазвичай розглядався як негативна стаття грошового потоку. Незалежні висновки S&P Global демонструють додаткову цінність PRI, яка полягає у підвищенні прибутковості інвестицій та оцінці активів, особливо на ринках, що розвиваються.

Традиційно PRI недооцінювали через відсутність кількісно вимірюваних фінансових вигод. Тепер, використовуючи модель інвестування в ризики країн S&P Global (CRIM), ця надійна аналітична система може оцінити цінність PRI для вашої організації. Розбиваючи ризик країни на певні групи та накладаючи на них пом'якшення, що забезпечується PRI, цей підхід демонструє переваги PRI у зменшенні майбутніх грошових потоків проекту через ризик країни. Він надає вам кількісний інструмент для прийняття обґрунтованих інвестиційних рішень.

Аналітична основа, що використовується у звіті, дає вам можливість розглядати інвестиції в проекти в регіонах з підвищеним рівнем ризику, навіть якщо вони виходять за рамки вашої традиційної толерантності до ризику.

Источник:  Marsh
URL статьи:  https://www.marsh.com/us/services/political-risk/insights/cost-and-benefits-of-political-risk-insurance-for-foreign-direct-investments.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес