На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Агентство Marsh McLennan очікує стабільного ринку перестрахування комерційної нерухомості у 2024 році

Версия для печати Версия для печати
20.03.2024 

Агентство Marsh McLennan (MMA), що є частиною глобального страхового і перестрахувального брокера, опублікувало звіт про тенденції в страхуванні комерційної нерухомості на 2024 рік, у якому наголошується на більш збалансованому ринку перестрахування цього року порівняно з суворими умовами 2023 року, зазначає сайт Reinsurance News.

За даними MMA, "у 2023 році галузь стала свідком найскладнішого ринку перестрахування майна за останні десятиліття".

Це сталося через значні зміни в політичних структурах, які призвели до більш високого рівня утримання компаній. Страховики, зіткнувшись зі зростаючими витратами, були змушені розглянути можливість скорочення лімітів, одночасно поглинаючи вищі утримання і зіткнувшись зі зростанням премій.

Крім того, активні вторинні ризики і зміни в структурах перестрахування змусили страхові компанії покривати більше збитків на своїх балансах, а не передавати їх перестраховикам.

У доповіді також підкреслюється ще одна позитивна подія, а саме розширення варіантів покриття під час продовження договорів у 2024 році, включно з раніше виключеними або обмеженими ризиками, як-от тероризм, заворушення і громадянські заворушення.

За оцінками MMA, оскільки ринок продовжує поліпшуватися, а страховики знову стають більш зацікавлені в перестрахуванні, очікується, що зростання цін сповільниться.

Хоча ММА не може передбачити частоту або серйозність втрат у 2024 році, вони вважають, що для виникнення будь-яких серйозних побоювань знадобиться значна подія, яка призведе до збитків на суму понад $75 млрд.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес