На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Оптимістичний прогноз для страхового ринку M&A у США у 2024 році

Версия для печати Версия для печати
22.03.2024 

Міжнародна юридична фірма Sidley Austin опублікувала Глобальний огляд страхового ринку, в якому пропонує оптимістичний прогноз для американського ринку злиттів і поглинань (M&A) у 2024 році після складного 2023 року.

Згідно зі звітом Sidley, труднощі 2023 року в першу чергу пов'язані з низькою активністю на ринку M&A на ринку страхування життя і здоров'я. У США загальна вартість угод впала до $5,9 млрд, що на 59% менше порівняно з $14,4 млрд у 2022 році.

Однак, незважаючи на цей спад, у 2023 році відбулося кілька стратегічних угод, часто спрямованих на збільшення масштабу та консолідацію в галузі.

Однією з найпомітніших угод у секторі P&C у 2023 році стало успішне придбання компанією RenaissanceRe Holdings Ltd. (RenRe) компанії Validus. (RenRe) компанії Validus Re та її дочірніх компаній у American International Group (AIG) на суму $2,985 млрд. Ця єдина транзакція склала приблизно половину від загальної вартості угод за рік.

Коментар Сідлі свідчить про те, що, незважаючи на виклики, з якими зіткнувся ринок M&A у сфері страхування в США у 2023 році, він продемонстрував стійкість, що дає підстави для оптимізму, оскільки галузь рухається вперед у 2024 році.

Крім того, Сідлі зазначає: "Ми очікуємо, що перестрахування і надалі допомагатиме заповнювати прогалини на ринку страхових злиттів та поглинань, оскільки воно дозволяє компаніям ізолювати конкретні ризики та активи, що продаються, без необхідності для покупця брати на себе всі зобов'язання по всьому підприємству".

"У той же час, однак, покупці можуть бути втомлені, враховуючи вартість боргових зобов'язань, що залишається завищеною, і потрясіння, викликані двома поточними конфліктами на Близькому Сході і в Україні", — підсумовує Сідлі.

Источник:  Reinsurance News
URL статьи:  https://www.reinsurancene.ws/optimistic-outlook-for-us-insurance-ma-market-in-2024-says-sidley/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес