На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Монітор кліматичних ризиків Aon допоможе ухвалювати ефективніші рішення з управління ризиками та продовження контрактів

Версия для печати Версия для печати
27.03.2024 

Глобальний страховий брокер Aon оголосила про запуск системи Climate Risk Monitor, інноваційного інструменту, що допомагає клієнтам візуалізувати та розуміти свою схильність до фізичного кліматичного ризику, для ухвалення більш ефективних бізнес-рішень, повідомляється на сайті Aon.

Ринок страхування майна дедалі більше зазнає впливу ризиків, пов'язаних із кліматом: у 2023 році застраховані збитки, спричинені катастрофами, пов'язаними з погодними умовами, становитимуть 112 мільярдів доларів.

Монітор кліматичних ризиків Aon оцінює поточну та майбутню вразливість організації до ключових хронічних ризиків – посухи, екстремальних дощів, екстремальної спеки, заморозків і лісових пожеж – за різних сценаріїв зміни клімату, надаючи діагностичні звіти щодо впливу окремих активів і портфелів, а також географічну візуалізацію.

Також наголошується, що ризик-менеджери можуть використовувати ці дані, щоб краще розуміти кліматичні ризики і, своєю чергою, інформувати про розміщення страхування майна для своїх організацій, співпрацюючи з брокерами Aon, щоб допомогти отримати оптимальні ліміти і ціни на продовження.

У рамках можливостей Aon Risk Capital компанія використовує досвід, зв'язки та аналітику для розблокування капіталу, доступ до якого здійснюється на різних ринках, у різних регіонах або інструментах.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес