На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Прискорений андеррайтинг оптимізує страхові процеси

Версия для печати Версия для печати
22.04.2024 

Джеремі Лейн, керівник відділу страхування життя в США в Swiss Re, підкреслює зростаюче значення прискореного андеррайтингу (AUW) для страхових компаній, оскільки він дозволяє їм використовувати технології для більш швидкого прийняття рішень і надання котирувань, тим самим оптимізуючи процеси.

Лейн підкреслює постійну трансформацію страхової галузі, що відбувається завдяки зусиллям, спрямованим на покращення клієнтського досвіду та використання діджиталізації з новими джерелами даних.

AUW має на меті спростити отримання життєво важливої інформації у більш ефективний та зручний спосіб. Це дає можливість андеррайтерам зосередитися на джерелах даних, які дійсно покращують оцінку ризиків, оскільки інструменти андеррайтингу розвиваються, а процеси стають все більш складними.

Лейн розповідає про такі ключові інструменти, як "MIB, MVR, інформація про рецепти (Rx), LexisNexis (LNRC), Transunion (TRL), Milliman Risk Score, ExamOne's LabPiQture та Milliman's Medical Data (Dx). Крім того, швидко набирають обертів електронні медичні картки (ЕМК) та інтелектуальні системи замовлень з персоналізованою оцінкою".

"Успішні програми AUW вимагають надійних методів моніторингу, включаючи випадкові відмови (RHO), виписки від лікуючого лікаря (APS), моніторинг рівня розміщення, ідентифікацію змін у дистрибуції та моніторинг агентів", – додає він.

Процес AUW, що розвивається, вказує на ранні ознаки смертності, причому деякі дані свідчать про більш високі показники смертності, ніж очікувалося, можливо, під впливом пандемії COVID-19. Лейн підкреслює важливість узгодження вибору ризиків з очікуваннями щодо прибутковості.

Виклики виникають через потенційні ризики, пов'язані зі збільшенням неправильної класифікації смертності. Аналіз даних показує, що середній показник неправильної класифікації становить близько 15%, а у деяких операторів перевищує 30%. Ця тенденція зростає в останні роки, причому існує чітка кореляція між неправильною класифікацією і ступенем акселерації.

Крім того, Лейн підкреслює, що партнерство буде мати вирішальне значення для подальшого розвитку AUW. Він підкреслює важливість надійного моніторингу, ретельної оцінки нових інструментів і подальших досліджень, щоб максимізувати переваги цифрових рішень для андеррайтингу, мінімізуючи при цьому потенційні ризики.

Источник:  Reinsurance News
URL статьи:  https://www.reinsurancene.ws/accelerated-underwriting-streamlining-insurance-processes-lane-swiss-re/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес