На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Ставки перестрахування майна зростають помірними темпами, а перестрахування від нещасних випадків значно збільшилось: Gallagher

Версия для печати Версия для печати
26.07.2024 

У той час як у перестрахуванні майна спостерігалося помірне зниження цін на поновлення в середині року, у класах страхування від нещасних випадків спостерігалося найбільше зростання премій за поновлення, яке може продовжувати зростати, зазначає брокер Gallagher.

Говорячи про ринок перестрахування та поновлення в середині року після публікації фінансових результатів за другий квартал 2024 року, генеральний директор J. Patrick Gallagher Jr. сказав: "У той час як у перестрахуванні майна спостерігалося помірне зниження цін, зосереджене у верхній частині перестрахувальної вежі: "У перестрахуванні майна спостерігалося помірне зниження цін, зосереджене у верхній частині перестрахувальних веж завдяки збільшенню ємності як традиційних перестраховиків, так і ринку ILS.

Це компенсувалося зростанням базових ризиків у поєднанні зі збільшенням попиту, що призвело до того, що премії перестраховиків в цілому не змінилися в порівнянні з минулим роком.

У перестрахуванні від нещасних випадків у США спостерігалося посилення умов та деяке помірне підвищення цін. Перестраховики продовжують ретельно вивчати заявки, враховуючи несприятливий розвиток резервів у галузі в попередньому році, а також поточні тенденції вартості збитків".

За словами Gallagher, брокер вважає, що страхові та перестрахувальні компанії продовжують поводитися раціонально, і що ставки підвищуються найбільше там, де це необхідно для отримання адекватного андеррайтингового прибутку за видами страхування, а також за галузями та географічними регіонами.

У 2 кварталі 2024 року Gallagher повідомила про зростання доходу на $2,73 млрд завдяки високим показникам у брокерському сегменті. Чистий прибуток склав $332,8 млн у порівнянні з $290,3 млн в аналогічному кварталі минулого року.

Gallagher зазначила, що продовжує спостерігати суттєві відмінності між страхуванням нерухомості та страхуванням від нещасних випадків. Зростання страхових премій у страхуванні майна є помірним, в той час як у страхуванні від нещасних випадків спостерігається значне зростання страхових премій, заявив генеральний директор: "Страховики вважають, що вартість страхування може наблизитися до адекватності ціни та ризиків.

Таким чином, ми спостерігаємо помірне зростання премій за пролонгацію, але в основному у великих клієнтів. "У клієнтів з премією близько 1 мільйона доларів або більше премії за пролонгацію залишаються незмінними в порівнянні з минулим роком. З іншого боку, в сегменті малих і середніх клієнтів, де ми є лідером галузі, ми спостерігаємо зростання на 7% у другому кварталі.

"Переходячи до класів нещасних випадків, ми бачимо найбільше зростання премій на продовження страхування і ознаки того, що це зростання продовжиться. Насправді, глобальне збільшення премій за страхування комерційних автомобілів у другому кварталі виражається однозначними цифрами, і диференціація за розміром клієнта є незначною", – підсумував Gallagher: "Ми вже досить давно звертаємо увагу на погіршення соціальної інфляції, медичні витрати та зростаючу стурбованість щодо історичних резервів. Тому ми продовжуємо вважати, що подальше підвищення облікової ставки може призвести до втрат".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/property-reinsurance-rate-rises-moderating-casualty-seeing-large-increases-gallagher/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес