На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Європейський ринок перестрахування залишається динамічним: Munich Re

Версия для печати Версия для печати
21.10.2024 

Європейський ринок перестрахування залишається динамічним, а попит на перестрахувальний захист майна продовжує зростати, повідомляє Munich Re.

На цьогорічному заході в Баден-Бадені глобальний перестраховик розкрив плани щодо розміщення більшого капіталу на своїх європейських ринках, а саме там, де клієнти демонструють андеррайтингову дисципліну на своєму первинному ринку.

Фірма також заявила, що буде використовувати свою фінансову потужність для того, щоб допомогти клієнтам поглинати шоки, які спричиняють надмірні коливання в їхніх книгах.

За даними Munich Re, аналіз показує, що збільшення кількості природних катаклізмів часто призводить до щорічних страхових збитків, що перевищують 100 мільярдів доларів США.

У першій половині 2024 року вони вже досягли 62 мільярдів доларів, що значно перевищує середній десятирічний показник у 37 мільярдів доларів.

У Європі також спостерігається зростання непікових небезпек, таких як повені, лісові пожежі та сильні грози, які можуть супроводжуватися градом і торнадо.

Щоб підготуватися до цього, в Munich Re заявили, що вони постійно розвивають свій природний досвід і чітко фіксують відповідні тенденції зміни клімату в своїх моделях ризиків.

"Перестраховики та страховики повинні забезпечити надійну систему ціноутворення, яка б правильно відображала основні ризики та стимулювала заходи зі зниження ризиків", – зазначають у компанії.

У той же час, дослідження Munich Re показує, що рівень проникнення кіберстрахування все ще низький, але, з іншого боку, очікується, що європейський ринок кіберстрахування буде стрімко зростати.

Фірма похвалилася тим, що продовжує надавати значні потужності на адекватних умовах, суворо дотримуючись принципу не покривати незастраховані системні ризики, такі як кібервійна та вихід з ладу критично важливої інфраструктури.

Claudia Strametz, виконавчий директор (Non-Life) в Німеччині та керівник кібер-страхування в Європі, прокоментувала: "Ми вітаємо зростання, але продовжуємо наполягати на тому, щоб відповідні умови були включені в оригінальні договори страхування, а також в договори перестрахування для забезпечення сталого (пере-)страхового ринку".

"Використовуючи наш технічний досвід, ми підтримуємо наших клієнтів у подоланні їхніх викликів. Ми залишаємося відданими нашому домашньому ринку Німеччини та іншим європейським ринкам і продовжуємо бути надійним і передбачуваним партнером для наших клієнтів".

Джерело:  Reinsurance News
URL статті:  https://www.reinsurancene.ws/european-reinsurance-market-remains-dynamic-munich-re/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес