На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

ШІ може підвищити ефективність, але людський фактор все ще потрібен

Версия для печати Версия для печати
21.10.2024 

Штучний інтелект допоможе у прийнятті рішень і знизить витрати, але людська взаємодія і різноманітні точки зору все ще необхідні в страховій індустрії, заявили учасники дискусії в п'ятницю.

Вони виступали на щорічній конференції Інституту різноманітності, рівності та інклюзивності бізнес-страхування (DEI Leadership Conference).

Штучний інтелект зробить вартість прийняття рішень нульовою, вважає Ritendra Roy, керуючий директор групи фінансових інститутів в Oppenheimer & Co. Inc.

Актуарії більше не будуть потрібні для визначення ціни ризику, а люди не будуть потрібні для запуску моделей, сказав пан Roy.

Штучний інтелект зробить страхову галузь більш ефективною, але він не повинен замінити людську взаємодію, вважає Aartie Manansingh, керівник нью-йоркської групи приватних інвестицій і транзакційних рішень в Willis Towers Watson PLC, що базується в Нью-Йорку.

"Ми повинні використовувати технології в нашій галузі, щоб зробити нас більш ефективними, але не забувайте також створювати культуру, в якій ми розмовляємо один з одним, з клієнтами, взаємодіємо один з одним", – сказала пані Manansingh.

"Давайте не будемо випускати з уваги всі інші речі, які роблять нас унікальними, намагаючись бути більш ефективними", – сказала вона.

ШІ може допомогти полегшити робоче навантаження, вважає Sean Gleason, віце-президент чиказької компанії Argo Group, яка займається андеррайтингом у фінансових установах.

"Ми можемо використовувати штучний інтелект для тих речей, які повторюються або є надлишковими, або, відверто кажучи, люди думають, що це не їхня робота, але ніхто не хоче про це заявляти. Ось що я думаю про це", – сказав пан Gleason, який модерував панель.

Автор:  Claire Wilkinson
Джерело:  Business Insurance
URL статті:  https://www.businessinsurance.com/ai-can-boost-efficiency-but-human-element-still-needed-panelists/

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес