На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Aon, Lloyd's та VIG допоможуть Україні з розширенним перестраховим покриттям ризиків відновлення країни

Версия для печати Версия для печати
23.06.2023 

Aon, Lloyd's і Vienna Insurance Group взяли на себе зобов'язання надати розширений потенціал перестрахування, щоб підтримати зусилля України з відновлення та реконструкції.

У рамках британсько-українського приватного фінансового партнерства, пише Beinsure, Lloyd's і Aon взяли на себе зобов'язання надати швидкий доступ до додаткового перестрахування, щоб підтримати міжнародні та національні компанії, які працюють в Україні, піддаючись ризикам у виробництві та будівництві, за винятком прикриття воєнних ризиків.

Працюючи разом таким чином, партнерство відіграватиме значну роль у використанні досвіду та можливостей страхового ринку України для зміцнення та розширення доступності внутрішнього перестрахування. У результаті це забезпечить важливий фінансовий механізм для підтримки зусиль з відновлення та реконструкції.

— "Lloyd's прагне підтримувати відбудову України завдяки цій новій співпраці з Aon та VIG", зазначив Джон Ніл, генеральний директор Lloyd's. – "Гарантуючи, що страховий ринок країни має необхідний капітал, щоб лідирувати в розробці страхових рішень для с

Регіон Центральної та Східної Європи є нашим внутрішнім ринком, і ми присутні в Україні з 2004 року. Відповідно до нашої довгострокової стратегії, ми бачимо своїм моральним зобов'язанням підтримувати українські компанії в процесі реконструкції, додав Петер Хефінгер, член правління VIG.

Завдяки цьому партнерству VIG може використовувати міжнародний потенціал Lloyd's та Aon і надавати свый досвід в українському страховому бізнесі.

Aon і Lloyd's об'єднали зусилля з VIG, однією з найбільших страхових компаній, що працює в Україні, щоб надати як облігаторне, так і факультативне перестрахування, що дозволить збільшити можливості для їхніх місцевих і міжнародних клієнтів, яким потрібне перестрахове покриття для виробничої та будівельної діяльності.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/23/06/23/42798

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес