На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Moody's разом із Microsoft та OpenAI готують революційну технологію для фінтеху

Версия для печати Версия для печати
30.06.2023 

Moody's залучає Microsoft, OpenAI для розробки інструменту ШІ для оцінки ризиків. Ба більше, рейтингова і дослідницька компанія вже впровадила інструмент ШІ від Microsoft серед своїх співробітників.

Корпорація Moody's співпрацює з корпорацією Microsoft і OpenAI для розробки помічника на основі штучного інтелекту. Цей інструмент допоможе клієнтам рейтингової та дослідницької компанії Moody's в обробці великих даних, необхідних для оцінки ризиків.

Передбачувані користувачі "Moody's Research Assistant" – аналітики, банкіри, консультанти, дослідники та інвестори. Генеральний директор Роб Фобер заявив у недавньому інтерв'ю, що прототип буде продемонстровано обраним клієнтам наприкінці цього року. Фобер також припустив, що в майбутньому подібні інструменти ШІ можуть бути розроблені для таких завдань, як кредитування та андеррайтинг.

У четвер компанія повідомила, що технологію ШІ-помічника від Microsoft було впроваджено серед 14 000 співробітників Moody's, допомагаючи їм орієнтуватися у величезних внутрішніх даних, зокрема в базі даних компанії Moody's Orbis.

Microsoft, основний інвестор OpenAI, спостерігає зростання інтересу з боку корпоративних клієнтів, які бажають скористатися послугами Azure OpenAI для отримання доступу до хмарних моделей стартапу. Клієнти використовують можливості OpenAI ChatGPT і GPT4 з генерації мови й створення чат-ботів, щоб створювати індивідуальні додатки для своїх співробітників і клієнтів. У першій половині поточного кварталу Microsoft зареєструвала 2 000 нових підписників на цю послугу.

"Нашим клієнтам доводиться мати справу з широким спектром різноманітних ризиків — тепер ідеться не лише про кредитний ризик, необхідно розуміти репутаційний профіль того, з ким ви ведете бізнес, кіберризики, вуглецевий перехід, фізичний ризик, пов'язаний зі зміною клімату, фінансові злочини та санкції", – зазначив Фобер. "Ця технологія має великі перспективи, тому що вона значно спрощує можливість отримання інформації з різних наборів даних і контенту, об'єднання їх докупи та надання інформації в дуже природній, інтуїтивно зрозумілій формі".

Білл Борден, віце-президент Microsoft зі світових фінансових послуг, зазначив, що Moody's використовує Office і корпоративні хмарні інструменти Microsoft, а також переводить деякі додатки в хмару Azure. Хоча Moody's безпосередньо співпрацювала з OpenAI, компанія відчула необхідність участі Microsoft з огляду на масштаб і швидкість, яких вони хотіли досягти за допомогою технології асистента, пояснив Фобер.

Автор:  Антон Мачула
Источник:  PaySpace Magazine
URL статьи:  https://psm7.com/uk/news/moodys-vmeste-s-microsoft-i-openai-gotovyat-revolyucionnuyu-texnologiyu-dlya-fintexa.html

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес