На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Збитки від ураганів в США зростуть на 10% протягом 20 років у результаті зміни клімату

Версия для печати Версия для печати
03.07.2023 

Збитки від ураганів в США зростуть на 10% протягом 20 років у результаті зміни клімату. Ця оцінка не враховує збільшення впливу внаслідок некліматичних факторів, таких як нові розробки та інфляційний імпульс.

14 глобальних академічних співробітництв передають нові кліматичні дослідження безпосередньо в страхову галузь, щоб покращити розуміння ризиків і створити практичну інформацію для підвищення фізичної стійкості, переходу до нульового чистого прибутку та визначення можливостей зростання, йдеться у дослідженні Aon та Колумбійського Університету.

Колумбійський університет вивчив різні способи кількісного визначення вологи в повітрі, і це має помітний вплив на те, як частота ураганів може змінитися в майбутньому.

Запуск кількох сценаріїв спільного соціально-економічного шляху з різними припущеннями кліматичних сценаріїв для оцінки впливу змінних рівнів майбутніх парникових газів і аерозолів. Такі дані будуть включені в моделі тропічних циклонів Aon, щоб краще оцінити майбутні фінансові втрати. Урагани в США мають таку ж невизначеність, як і частота тропічних циклонів.

Ці висновки ґрунтуються на прогресивних кліматичних дослідженнях і можуть бути переглянуті в міру отримання нових ідей.

Результати співробітництва також можуть принести користь іншим корпораціям, які піддаються кліматичним ризикам, особливо при вирішенні посилення регулятивних повноважень.

Спеціальна академічна інформація про небезпеку, яка вбудовується в моделі, включає урагани та лісові пожежі в США, а також повені та шторми в Європі. Лісові пожежі в США підвищують ризик через спекотніший клімат і події, спричинені людиною, недавні історичні умови посухи в США узгоджуються з результатами кліматичних моделей, які прогнозують гарячішу та сухішу західну півкулю через збільшення парникових газів.

Очікується, що периферійна забудова в зонах ризику в поєднанні з цими посушливішими умовами значно збільшить ризик виникнення пожеж у багатьох районах.

Атмосферна циркуляція відіграє ключову роль у спричиненні екстремальних погодних явищ, таких як повені та шторми, однак екстремальні гідрологічні явища також сильно залежать від розміру водозбірного басейну та фізичних особливостей рельєфу.

Наприклад, сильні опади в районах з високою водопроникністю можуть спричинити незначні повені, тоді як ті самі опади в районах із вузькими долинами можуть спричинити катастрофу, що підтверджено руйнівною повінню Бернд у Німеччині в липні 2021 року. Такі впливи місцевості зараз включені в Моделі прогнозування катастроф, щоб допомогти страховикам краще прогнозувати потенційні збитки.

Impact Forecasting перебудує свій пакет моделювання катастроф, щоб врахувати кліматичні міркування, а не коригувати частоту існуючих сценаріїв втрат.

Ці моделі дозволять отримувати перспективні дані про небезпеку для різних кліматичних сценаріїв і інформуватимуть кліматичні рекомендації, щоб допомогти страховикам приймати кращі бізнес-рішення.

Ці інструменти розширюються, щоб краще керувати фізичними ризиками для фінансових установ, урядів та енергетичних секторів.

Источник:  Форіншурер
URL статьи:  https://forinsurer.com/news/23/07/03/42818

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес