На главную страницу
 
Головна
Про нас
Новини
Обговорення
Оголошення
База знань
Пошук
Карта сайту
Коментарі
Інтерв'ю
Аналітика
Рейтинги
Поиск по сайту

Обговорення / Аналітика / Аналітика

Глава Generali закликав до створення Європейського страхового союзу

Версия для печати Версия для печати
07.09.2023 

Євросоюзу необхідно створити Європейський страховий союз для нагляду за найбільшими страховими групами регіону, заявив голова ради директорів Assicurazioni Generali Андреа Сіроні на заході в Брюсселі в середу.

На його думку, це дасть змогу запроваджувати правила, що діють у масштабах усього блоку, на відміну від нинішнього регулювання на рівні держав-членів, повідомляє MarketWatch. Створення союзу зробило б страхову галузь більш ефективною, але, однак, вона повинна бути обмежена тільки найбільшими європейськими гравцями, вважає глава провідної страхової компанії Італії.

Покращена загальноєвропейська архітектура нагляду за страховим сектором зробить його більш конкурентоспроможним і підвищить його роль у постійно зростаючій потребі в захисті та інвестиціях, - вважає Сіроні.

За його словами, створення страхового союзу має повторювати кроки, зроблені для банківського сектора Європейського союзу. Банківський союз був утворений після кризи 2008 року з метою сформувати єдиний звід правил для фінансового сектора ЄС.

Источник:  Інтерфакс-Україна

«« Вернуться на первую страницу раздела



Адміністрація сайту не завжди поділяє думку авторів чиї статті розміщені на ресурсі.
При використанні матеріалів сайту гіперпосилання www.insurancebiz.org обов'язкове.
© 2006-2024 Асоціація Страховий Бізнес